David Bisbal printre spaniolii cei mai influenti in 2009


 

David Bisbal a fost ales pentru documentul elaborat de mai mult de 800 de experti pentru “EL Mundo” ca fiind unul dintre cei 500 cei mai influenti spanioli pentru noul an. Aceasta informatie apare in editia cotidianului spaniol El Mundo, publicata ieri, Duminica 4 ianuarie. 

David Bisbal figureaza in TOP 25 ca unul dintre spaniolii cei mai influenti  la categoria Muzica, fiind unul din numele cheie pentru anul care abia incepe. Printre argumentele expertilor consultati de catre publicatie, alegerea lui David Bisbal se datoreaza traiectoriei sale artistice extraordinare in Spania, America si Europa, mai ales ca in acest an artistul va lansa cel de-al patrulea album mult asteptat.

In cea de a 10-a editie a topului, David Bisbal se afla printre cei mai importanti artisti si formatii spaniole, cum ar fi directori de firme si institutii de specialitate, care vor fi decisivi pentru noul an in industria muzicala.

Artistul a sustinut primul concert in Romania, anul trecut pe 11 decembrie, la Sala Palatului. Spectacolul a facut parte dintr-o serie de evenimente, desfasurate in cadrul proiectului national de multiculturalitate şi multilingvism „Arta contra drog 2009“.

Credit foto: www.davidbisbalfanclub.ro

(Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest blog este interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: