David Bisbal si sound-ul international


Fie dansand pe “Bulería”, fie interpretand o balada romantica ca “Se acaba”, David Bisbal se simte comod  pe scena atunci cand se poate conecta cu publicul.

Pentru a pastra aceasta legatura cu fanii din diferite parti ale lumii, artistul spaniol  va incerca sa combine stilul pop cu cel mexican, in cel de-al patrulea disc al sau.

 “Caut un sunet international, ceva de genul pop care sa fuzioneze cu stilul meu propriu. De aceea l-am cautat pe Armando Ávila, unul din producatorii care a iesit in evidenta pentru sunetul inovator, acel pop mexican si cred ca daca il alaturam sunetului muzical spaniol poate iesi ceva frumos si  foarte interesant pentru ascultatori.” spune David.

“Sunt foarte incantat pentru ca este pentru prima data cand lucrez cu un producator mexican la un disc. Cu Armando a existat o afinitate inca de cand am inregistrat melodia “Juro que te amo” pentru telenovela cu acelasi nume”.

Cu toate ca noul sau album inca nu are nici un titlu se stie ca vor fi incluse atat balade cat si melodii ritmice.

„Ma simt la fel de bine atat cu melodiile ritmate cat si cu baladele. Desi in materialele anterioare exista melodii mai rapide, eu ma consider mai potrivit pentru balade pentru ca le simt mai mult. Acest disc va fi un amestec incercand sa avem un repertoriu care sa ma faca sa ma conectez cu publicul larg, atat in America Latina cat si in Spania si in alte tari europene.” comenteaza artistul in pauza dintre inregistrari.

Bisbal intotdeauna a inclus compozitiile proprii in discurile anterioare insa de aceasta data nu stie daca la selectia finala va ramane ceva chiar daca deja a inregistrat 3 melodii scrise de el.

“Discul Premonición a fost foarte personal, majoritatea melodiilor au ceva din viata mea, ceva care la acea vreme am trait si am simtit dar de aceasta data m-am concentrat in completarea tuturor acelor sentimente pe care o persoana le poate simti” a explicat artistul.

O parte din cel mai recent album a fost inregistrat in Los Angeles si Mexic, urmand ca procesul de pregatire sa fie finalizat in Spania.

(Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest blog este interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului)

 

Un răspuns to “David Bisbal si sound-ul international”

  1. Georgi Says:

    Cu siguranta va fii ceva de vis, asa cum DAvid ne-a obisnuit. Abia astept sa aud acest material….Oleee DAvid eres lo mejor!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: