David Bisbal va prezenta „Sin mirar atrás” in 10 concerte unice


David Bisbal îşi plănuieşte deja următorul turneu, care conform dorinţei sale, va avea un nou format mult mai intim şi apropiat de publicul său, alegând spaţii emblematice pentru maxim 2.000 persoane care vor primi căldura şi energia care îl caracterizează pe cântăreţul spaniol.
Până în acest moment au fost confirmate primele 3 din cele 10 pentru acest turneu de concerte unice, şi biletele sunt deja puse în vânzare: Almería (19 noiembrie, Teatrul Auditorio Roquetas de Mar), Madrid (24 noiembrie, Teatrul Circo Price) şi Barcelona (25 noiembrie, Palau de la Música).

Biletele pentru concertul care va avea loc în Madrid s-au epuizat intr-o săptămână.

Din declarațiile recente ale artistului reiese că pe albumul Sin mirar atrás se vor găsi colaborări importante cu artiști precum: frații Antonio şi Juan Carmona, care au adus un aport deosebit in muzica flamenco, cântăreața britanica Pixie Lott, dar şi cu Orchestra Simfonică din Bratislava.
În data de 27 septembrie, cetăţenii oraşului Madrid vor putea sprijini candidatura oraşului pentru a fi aleasă sediul Jocurilor Olimpice în 2016. Actul se va desfăşura în Plaza de Cibeles şi include un concert gratuit, pe lângă realizarea unui mozaic uman din cartoane colorate. David Bisbal contribuie la cauză oferind un concert gratuit începând cu orele 21, în care îşi va prezenta cel mai recent album, Sin mirar atrás, a cărui lansare va avea loc pe 20 octombrie.

(Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest blog este interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului)

2 răspunsuri to “David Bisbal va prezenta „Sin mirar atrás” in 10 concerte unice”

  1. Monnicka Says:

    Alegerea lui David ca „ambasador” pentru a sustine candidatura Spaniei la jocurile olimpice cred ca spune totul, nu mai e nevoie de comentarii. E o mandrie si o onoare pentru oricine! Offf, cat regret ca nu m-am nascut in Spania! Nuestro niño es el mejor del mundo! Multumim pentru stire!

  2. irina alexia Says:

    Ma bucur pt. David ca va participa la acest concert atat de important pt. Spania.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: