David Bisbal va prezenta ¨Sin mirar atrás¨ intr-un concert olimpic


Prezentarea oficială a noului album al lui David Bisbal nu putea avea loc pe o scenă mai bună din Spania. În data de 27 septembrie în Plaza de La Cibeles din Madrid vor fi făcute cunoscute în faţa lumii piesele noi dar vor fi interpretate si cele de pe albumele anterioare. Această prezentare se va desfaşura în cadrul celui mai mare eveniment organizat în ultima vreme de Primăria oraşului Madrid, eveniment organizat în speranţa că această capitală va deveni gazda Jocurilor Olimpice din 2016.

Pentru artist este o modalitate minunată de a da startul numărătorii inverse până la lansarea celui de-al patrulea album din cariera sa. “Sin mirar atrás” (”Fără a privi înapoi”) va apărea la data de 20 octombrie iar înainte de lansare artistul spaniol va urca pe scenă în acest loc emblematic din capitala Spaniei pentru a oferi publicului un concert ‘olimpic’. Din repertoriul unei seri atât de speciale va face parte primul single de pe album, “Esclavo de sus besos” (”Sclavul săruturilor sale”), care continuă să se claseze pe primele poziţii în topurile de radio din Spania şi America.

David Bisbal a prezentat în urmă cu câteva zile noul său hit în cadrul unor evenimente importante la Madison Square Garden şi Central Park din New York. Concertul artistului în Plaza de La Cibeles rezervă publicului şi unele surprize, cum ar fi participarea la concert a britanicei Pixie Lott, care a colaborat la înregistrarea albumului cântând în duet cu Bisbal piesa “Sufrirás” (”Vei suferi”). În Madrid vor interpreta împreună această piesă pentru prima dată într-un concert. Pixie Lott se află pe prima poziţie în topul vânzărilor din Marea Britanie.

 “ESCLAVO DE SUS BESOS” PE PRIMELE LOCURI ÎN TOPURILE DE RADIO DIN DIFERITE ŢĂRI

După doar trei săptămâni de la debutul său, piesa “Esclavo de sus besos” (”Sclavul săruturilor sale”), primul single de pe noul album al lui David Bisbal, domină primele poziţii în clasamentele succeselor de radio în mai multe ţări: #3 în Argentina, #3 în Chile, #5 în America Centrală, #9 în Columbia şi #6 în Spania.

(Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest blog este interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului)

4 răspunsuri to “David Bisbal va prezenta ¨Sin mirar atrás¨ intr-un concert olimpic”

 1. Oana adriana Says:

  Succes David la lansare! Sunt convinsa ca va fi un concert minunat. Asteptam cu nerabdare albumul sa ascultam toate melodiile.

 2. Monnicka Says:

  Nici nu se putea face o alegere mai buna pentru a reprezenta imaginea Spaniei si candidatura acesteia pentru JO din 2016. Cu siguranta va fi un concert extraordinar. Abia astept sa ascult melodiile de pe noul album – Sin mirar atrás – si bineinteles duetul cu Pixie Lott. Multumesc pentru stire!

 3. Ioana Says:

  Mi-ar fi placut sa fiu prezenta acolo. Astept cu nerabdare sa descopar melodiile de pe noul album.

 4. MirelaB Says:

  Va dati seama ce nebunie va fi acolo? Ce norocosi sunt cei care pot fi prezenti! Multumim pentru articol. Olee David!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: