David Bisbal aprinde flacăra speranţei pentru Madrid 2016 în faţa a jumătate de milion de persoane


Cântăreţul spaniol pune stăpânire pe inima oraşului Madrid

Noaptea de duminică, 27 septembrie, s-a transformat într-un magnific eveniment în Plaza de la Cibeles din capitala Spaniei.

Având ca motiv candidatura oraşului pentru găzduirea Jocurilor Olimpice din 2016, Madrid a fost în sărbătoare, iar momentul culminant al zilei a fost David Bisbal, care a ţinut un concert spectaculos, conform datelor facilitate de Protecţia Civilă, la care au participat peste 500.000 persoane care s-au dăruit în totalitate artistului şi cauzei.

Bisbal a interpretat multe din succesele sale:  Bulería, Lloraré las penas, Dígale, Oye el boom, Esta ausencia, Quien me iba a decir şi Silencio printre altele. Dar fără nicio îndoială, au existat două momente de maximă euforie. Primul dintre ele a fost atunci când David Bisbal a cântat live cu banda sa “Esclavo de sus besos”, primul single de pe noul său album “Sin mirar atrás”. “Esclavo de sus besos” a devenit deja Nr.1 indiscutabil la Vânzările Digitale din Spania şi piesa a fost fredonată cu entuziasm de sutele de mii de persoane prezente.

Alt moment de neuitat a fost atunci când David a prezentat-o ca surpriză pe Pixie Lott, o tânără artistă de origine britanică, care se află pe primele poziţii în topurile mondiale şi care este deja Nr.1 în Marea Britanie de mai bine de două luni. Pixie colaborează pe noul album al lui Bisbal la o melodie numită “Sufrirás”, în care amândoi combină texte în engleză şi în spaniolă pe un ritm care prinde şi cu un sunet internaţional.

David Bisbal a avut şi o întâlnire specială cu primarul oraşului Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, care, emoţionat, i-a mulţumit artistului pentru colaborare.

Bisbal s-a implicat la maxim în candidatura oraşului la Jocurile Olimpice din 2016, susţinând un discurs foarte emotiv care a pus accentul pe sprijinul inegalabil al populaţiei de care se bucură oraşul Madrid.

Artistul spaniol va prezenta în mod oficial noua sa producţie “Sin mirar atrás” (Fără a privi înapoi)  pe data de 20 Octombrie şi o va face în Madrid, Cancún şi Miami, parcurgând trei ţări şi două continente într-o singură zi. Fără nicio îndoială, Medalia de Aur pentru o echipă imbatabilă formată dintr-un mare oraş, Madrid, şi din artistul cel mai consolidat şi valorificat pe plan internaţional, David Bisbal.

(Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest blog este interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului)

6 răspunsuri to “David Bisbal aprinde flacăra speranţei pentru Madrid 2016 în faţa a jumătate de milion de persoane”

 1. irina alexia Says:

  Un imens succes pt David si o mare sansa pt Spania in aceasta aventura pt. J.O.2016. Ole David!!!!

 2. Micha Says:

  Sa cante in fata unui astfel de public numeros si la un asa eveniment important nu poate sa fie decat un plus in cariera lui! Ma bucur ca el a fost artistul ales sa sustina un concert. Astept cu nerabdare sa apara albumul marca DAVID BISBAL! 🙂

 3. Monnicka Says:

  Impresionant! Jos palaria in fata celor din Madrid si sper sa fie desemnat ca oras castigator. David – senzational, ca de obicei iar duetul cu Pixie Lott mi-a placut la nebunie, cu siguranta va fi un hit. Astept cu nerabdare sa treaca zilele mai repede sa ne putem bucura de noul album! Oleeee por Madrid! y Oleeeee por David!

 4. Angela Says:

  Sa speram ca in curand Romania se va numara printre tarile norocoase care il va asculta pe David si noul sau album plin de viata intr un concert cum a fost cel din 11 dec..
  Multumim pentru stire

 5. Drusk33 Says:

  Mai sunt 20 de zile ..yuhuuuuu…Concertul din Madrid a fost de nota 10 .un public senzational(momentul digale ff emotionant)..Primaria din Madrid si organozatorii evenimentului nu puteau face o alegere mai buna…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: