“ESCLAVO DE SUS BESOS” N.º 1 LA VÂNZAREA DE MELODII DIGITALE ÎN SPANIA PENTRU A TREIA SĂPTĂMÂNĂ CONSECUTIVĂ ŞI DISC DE PLATINĂ PENTRU DEPĂŞIREA A 40.000 COPII


Primul single de pe noul album al lui David Bisbal continuă să aibă mare succes la nivel internaţional, fiind n.º 1 în Chile şi Argentina, informeaza Vale Music.
David Bisbal a terminat turneul promoţional în Columbia, Argentina şi Chile, ţări care l-au primit într-un mod senzaţional pe artistul spaniol. În Spania, “Esclavo de sus besos” este pentru a treia săptămână consecutivă n.º 1 la descărcări digitale şi depăşeşte cifra de 40.000 copii vândute, atribuindu-i-se Discul de Platină.

Cântăreţul spaniol şi-a început turneul de promovare a albumului “Sin mirar atrás” în America Latină, prima ţară vizitată fiind Columbia. Aici, chiar înainte de sosirea sa, “Esclavo de sus Besos” a înregistrat un record, fiind cel mai bun debut din istoria radioului columbian. Bisbal a fost primit de către fani cu multă afecţiune în Barranquilla, unde a avut loc o sesiune de autografe, iar apoi în capitala Bogota.
Artistul a fost intervievat în următoarele zile de mass-media din Columbia, Venezuela, Peru şi Ecuador, fiind întrebat despre lansarea noului album, dar şi felicitat pentru succesul single-ului “Esclavo de sus Besos”. De asemenea, a fost invitat în emisiunea de mare audienţă din Columbia, Factor X, unde a interpretat single-ul, fiind unul din artiştii cei mai aplaudaţi din această emisiune, de-a lungul ediţiilor sale.
David a participat apoi la un eveniment organizat de postul de radio columbian Los 40 Principales, în faţa a peste 35.000 persoane, unde a cântat “Esclavo de sus Besos”, dar şi piesele sale mai vechi, “Dígale” şi “Ave María”.
Promovarea din America de Sud a continuat cu Argentina, ţară în care vizita artistului a coincis cu data la care “Esclavo de sus besos” a ajuns n.º 1 la radio. David Bisbal a fost invitat la câteva emisiuni de mare audienţă, ca “Susana Giménez”, “Justo a tiempo” şi “AM”. În plus, el s-a întâlnit în mai multe rânduri cu fanii, unii dintre ei având ocazia să îl vadă de aproape, fiind câştigătorii unor concursuri de radio.
Următoarea oprire după Buenos Aires a fost Santiago de Chile, făcându-şi apariţia la televiziunea naţională, la emisiunea „Buenos Días A Todos”, matinalul cu cea mai mare audienţă din Chile. Apoi a vizitat posturi de radio şi a fost invitat la emisiunile TV „Calle 7” şi „Fiebre De Baile”.
După aceste vizite de promovare, artistul se întoarce în Spania.

(Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest blog este interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului)

8 răspunsuri to ““ESCLAVO DE SUS BESOS” N.º 1 LA VÂNZAREA DE MELODII DIGITALE ÎN SPANIA PENTRU A TREIA SĂPTĂMÂNĂ CONSECUTIVĂ ŞI DISC DE PLATINĂ PENTRU DEPĂŞIREA A 40.000 COPII”

 1. Micha Says:

  La cat mai multe premii ptr David! Le merita din plin! Sunt sigura ca dupa ce o sa apara albumul pe piata vor urma noi premii! 🙂

 2. Ioana Says:

  Wow disc de platina, si asta e doar inceputul. Sunt convinsa ca va lua foarte multe premii cu acest album.

 3. Cleo Says:

  Merita din plin acest succes, munceste foarte mult si e foarte apropiat de fani, in America Latina a avut o primire extraordinara, e foarte iubit. Si noi il iubim!

 4. Georgi Says:

  Oleeee, si asta e doar inceputul. david siempre en mi corazon.

 5. Alexa_Roq del MAr Says:

  DAvid, el campeon, sabia que va a romper todo, y esto es solo el principio….lo esperamos a Rumania…

 6. ALmeria Says:

  os imaginais q esto es solo en principio, aaaa por mas premios con ”sin mirar atras”. oleeee, Te quieremos a Rumaniaaaaa. besosss

 7. Drusk33 Says:

  El mejor disco del año..oléee quedan solo 9 dias.
  Aqui y ahora rumania te adora!!

 8. Anca Rodica Says:

  La cat mai multe recompense de acest gen, David le merita din plin!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: