Noua piesă Michael Jackson, „This is it”, se lansează luni


„This Is It”, single-ul pe care Regele Muzicii Pop, Michael Jackson, nu a mai apucat să-l lanseze, va avea premiera luni, la miezul nopţii, pe site-ul oficial al artistului.

O fotografie neprezentată publicul până acum, din timpul repetiţiilor pentru concert, de la Staples Center, a fost aleasă pentru promovarea acestui single. Piesa va putea fi auzită şi în filmul „This is it” a cărui premieră mondială va avea loc pe 28 octombrie şi la care Europa FM a rezervat pentru ascultătorii săi peste 1.300 de locuri.

Revenind la piesa This is it, aceasta va putea fi ascultată pentru prima dată pe www.MichaelJackson.com, pe 12 octombrie la ora 00:00, se arătă într-un comunicat al casei de discuri remis Europa FM.

Single-ul va face parte parte de pe dubla compilaţie „This Is It”, care va fi pusă în vânzare tot în octombrie, pentru a coincide cu lansarea documentarului cu acelaşi nume.

„Această piesă defineşte, încă o dată, ceea ce se cunoştea în întreaga lume, faptul că Michael este un dar dumnezeiesc”, a declarat John McClain, co-producătorul noului album.

Dublul album „This Is It” va fi lansat, la nivel internaţional, pe 26 octombrie.

Potrivit site-ului oficial al cântăreţului, pe compilaţie se vor regăsi piese incluse pe coloana sonoră a documentarului, două versiuni ale noului single „This Is It”, variante nelansate ale unor piese cunoscute ale megastarului, precum şi un poem intitluat „Planet Earth”, recitat de Michael Jackson.

sursa: EuropaFM.ro

Un răspuns to “Noua piesă Michael Jackson, „This is it”, se lansează luni”

  1. MIO Says:

    Sunt din Galati si la noi nu s-a rulat minunatul film al lui MICHAEL.Cine ma poate ajuta si pe mine sa vad si eu filmul THIS IS IT ? Eu nu mi-am permis sa cumpar nici macar un CD al lui Michael Jackson pentru ca am avut o viata grea,am crescut singura fetita de la 2 ani fara ajutorul tatalui acesteia,am trecut prin 3 perioade de somaj,de groaza,etc…Imi doresc si eu si fata acest film sau CD-uri ale acestui MARE OM,MARE ARTIST…insa…cred ca vom ramane doar cu dorinta…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: