PREZENTAREA MONDIALA A NOULUI ALBUM SIN MIRAR ATRÁS


Prezentarea mondială a noului album David Bisbal, „Sin Mirar Atras” are loc astăzi, 20 octombrie 2009, în trei ţări diferite.

Odată cu lansarea mondială a albumului „Sin mirar atras”, David Bisbal va acorda trei conferinţe de presă în trei ţări de pe două continente în mai puţin de 36 ore. În această dimineaţă de 20 octombrie artistul spaniol a convocat mediile de comunicare spaniole în Aeroportul din Barajas pentru prezentarea albumului său cel mai internaţional de până acum.

Juan Jose Hidalgo, preşedintele Globalia, i-a invitat pe David Bisbal şi pe Ricardo Campoy, preşedintele casei de discuri Vale Music, pe pista Aeroportului Barrajas din Madrid, pentru a boteza un airbus al companiei Air Europa cu numele artistului spaniol.

Cu acest avion, artistul însoţit de câţiva fani norocoşi, desemnaţi în urma unui concurs, a plecat către Mexic unde în această seară va realiza o conferinţă de presă în oraşul Cancun pentru presa mexicană şi corespondenţii din restul Americii Latine. După câteva ore va zbura spre Miami pentru a repeta prezentarea miercuri, 21 octombrie, în faţa mediilor de comunicare nord-americane. Toate acestea într-un timp record de 36 ore.

Artistul va ajunge joi în Puerto Rico pentru a începe o agendă aglomerată de promovare, care include apariţia sa în emisiuni ca Noche de Estrellas de Fidelity, în Coliseo José Miguel Agrelot.

Sâmbătă, 24 octombrie, interpretul spaniol va semna discuri pentru fanii săi portoricani.

Conferinţa de presă care va avea loc peste câteva ore în Cancun (Mexic), la ora locală 20:30, va fi transmisă live pe: www.universalmusic.com/davidbisbal

 Sursa poze: Twitter DavidBisbal

 (Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest blog este interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului)

4 răspunsuri to “PREZENTAREA MONDIALA A NOULUI ALBUM SIN MIRAR ATRÁS”

 1. Cleo Says:

  Super original, bravo David!!

 2. Oana adriana Says:

  Super! Norocosi fanii care sunt acum cu David.

  Mult succes David!

 3. Monnicka Says:

  Pedazo de lanzamiento! Enhorabuena David! Sper sa ne putem bucura de album si in Romania cat mai curand si, de ce nu?, alaturi de David!!!

 4. drusk33 Says:

  GRACIAS…ce mi-ar fi placut sa fiu si eu in avion…jajaj–asta e poate data viitoare in vreun balon cu aer–felicitari david..RUMANIA SIEMPRE CONTIGO


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: