David Bisbal debuteaza no. 1 in Statele Unite cu SIN MIRAR ATRÁS


Artistul spaniol David Bisbal cu cel mai mare succes international debuteaza numarul 1 in topul saptamanal al vanzarilor albumelor latine din Statele Unite cu noul sau material discografic intitulat ¨Sin Mirar atrás¨(Fara a privi inapoi), conform sistemului de monitorizare Sounscan de Nielsen publicat in revista Billboard.

Aceasta este o noua realizare pentru artist ocupand pentru prima data in cariera sa cea mai inalta pozitie in vanzarile din SUA. La aceasta se adauga numarul 1 in Top 100 Albume din Spania, potrivit datelor prezentate de Media Control GfK International pentru Promusicae.

¨Sin mirar atrás¨ este de asemenea un succes fara precedent in tari precum Columbia, Venezuela si Argentina.

Mai mult de atat, noul sau album lansat in data de 20 octombrie este numarul 1 in topul descarcarilor digitale din Spania, numarul 1 pe iTunes in Mexic si Statele Unite. Primul single intitulat ¨Esclavo de sus besos¨ este pentru a doua saptamana consecutiv pe prima pozitie a topurilor airplay de la radio din Statele Unite, Puerto Rico, Chile, Argentina si alte tari latino americane.

Pe data de 5 noiembrie va fi prezent la cea de a 10-a editie a decernarilor Premiilor GRAMMY LATINO desfasurata la Las Vegas unde va interpreta “Aquí estoy yo” impreuna cu Luis Fonsi, Aleks Syntek si Noel Schajris. Aceasta melodie este nominalizata la 2 categorii a premiilor Grammy 2009.

Pana atunci va continua turneul de promovare iar in Spania (Madrid si Almeria) va realiza doua sesiuni de autografe.

David Bisbal a declarat recent intr-un interviu oferit in exlusivitate pentru GlossyMagazine.ro: “Mereu privesc inapoi, mai ales lucrurile care m-au facut fericit, dar si pe cele care nu si incerc sa le imbunatatesc. Am ales acest titlu pentru a motiva oamenii care acum nu traiesc momente prea bune”.

 (Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest blog este interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului)

3 răspunsuri to “David Bisbal debuteaza no. 1 in Statele Unite cu SIN MIRAR ATRÁS”

  1. irina alexia Says:

    Felicitari David! Sunt asa de mandra de el !!!!!

  2. Drusk33 Says:

    Felicidades David…ADEVARUl este k merita acesta voce minuntata nr unu..

  3. Cleo Says:

    Felicitari David!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: