David Bisbal termina cu succes turneul celor 10 concerte unice


David Bisbal se pregăteşte pentru ultimul concert din primul turneu în teatrele din Spania, prin care şi-a prezentat piesele de pe cel mai recent album, „Sin Mirar Atras”, dar şi marile succese de pe cele trei albume anterioare. Acest turneu care a debutat la data de 19 noiembrie în Roquetas de Mar, Almeria, a făcut escală în aceste săptămâni în Guadalajara, Madrid, Barcelona, Bilbao, Malaga, Granada, Palma de Mallorca şi Orihuela, iar ultima oprire va fi vineri, 18 decembrie, în Salamanca.

 

Un circuit virtuos de 10 concerte în treizeci de zile, efectuând şi o călătorie fulger în Mexic la începutul lunii decembrie pentru a participa şi a-şi oferi sprijinul în cadrul celui mai important teledon din această ţară, care a avut loc la Auditorio Nacional din Mexico D.F. Cu câteva zile înainte primise Premiul Protagonistas 2009 pentru traiectoria sa internaţională, iar la întoarcerea în Spania a fost prezent la gala Premiilor As ale Sportului interpretând „Mi Princesa”, iar vinerea trecută, pe 11 decembrie, a fost una din starurile de la Premiile 40 Principales, care au avut loc la Palacio de los Deportes din Madrid, unde a cântat „Esclavo de sus besos”, piesa cu care a ajuns pe prima poziţie în topurile din Spania, Statele Unite, Mexic, Argentina, Chile, America Centrală şi Ecuador.

La data de 22 decembrie, David Bisbal va mai fi unul din protagoniştii celei de-a doua ediţii a „Champions for Africa” pe Stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, un meci de fotbal solidar pentru strângerea de fonduri destinate unor proiecte UNICEF pentru copiii de pe continentul african. Bisbal va interpreta înaintea partidei două melodii din repertoriul său.

NOTA: (Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest blog este interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului)

2 răspunsuri to “David Bisbal termina cu succes turneul celor 10 concerte unice”

  1. Cleo Says:

    Grande David!!

  2. Drusk33 Says:

    Frumoasa etapa..c-am putine 10 dar sper ca in curand sa il mai aud pe david intr-un teatru/auditoriu….Va iubi


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: