David Bisbal incepe turneul mondial „Sin Mirar Atras 2010”


David Bisbal îşi începe turneul mondial „Sin Mirar Atras 2010” în Venezuela în această duminică, 31 ianuarie, în cadrul „Solid Festival” din Caracas

 

Artistul spaniol tocmai şi-a promovat noul său single, „Mi Princesa” în Mexic şi acum se află la Miami finalizând pregătirile pentru iminentul său turneu prin America, Europa şi Spania.

În timpul vizitei sale în Mexic, artistul a prezentat piesa „Wavin’ Flag”, pe care o interpretează în duet cu rapper-ul somalez K’Nann, şi care este tema oficială Coca-Cola pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud 2010.

David Bisbal a participat la un teledon numit „Unidos por Haiti”, realizat într-o ediţie specială a emisiunii „Sabado Gigante”, organizat de Don Francisco pentru strângerea de fonduri pentru reconstrucţii în Haiti, apoi a mers în Mexic pentru a prezenta cel de-al doilea single al său, „Mi princesa”, inclus pe albumul „Sin Mirar Atras”. Spaniolul a declarat că Mexicul este una din ţările cărora ce le este foarte recunoscător pentru ceea ce este acum cariera sa şi îl consideră o a doua casă.

David Bisbal va susţine concerte săptămânile următoare în Venezuela, Mexic şi Statele Unite. Duminică, 31 ianuarie, turneul mondial al artistului debutează în Caracas (Venezuela), apoi, pe 3 februarie, va concerta în Guayaquil (Ecuador), pe 5 şi 6 în Orizaba şi Veracruz (Mexic), iar pe 13 şi 14 în Orlando şi Miami (SUA). În plus, Bisbal va fi prezent în luna februarie la cele mai importante evenimente muzicale latino ale acestei perioade: pe 11 februarie la gala Premiilor Dial în Santa Cruz din Tenerife (Spania), unde va primi şi un premiu pentru albumul „Sin Mirar Atras”, şi apoi, pe 18 februarie, va fi prezent la gala Premiilor Lo Nuestro, care va avea loc la Miami. După aceea, artistul spaniol va relua turneul său în Mexic cu trei concerte cuprinse în „Coca-Cola Trophy Tour”, pe 28 februarie în Guadalajara, pe 2 martie în Monterrey şi pe 4 martie în Mexico DF. Prima parte a turneului în America Latină se va finaliza pe 27 martie în Ciudad de Panama.

În aprilie, David Bisbal va cânta pentru prima dată în China la evenimentul „Show of Peace” pe stadionul olimpic „Bird’s Nest” din Pekin, care va reuni cele mai mari staruri ale muzicii mondiale şi va avea o audienţă potenţială de 200 milioane de persoane. După aceea, Bisbal îşi va relua concertele din turneul mondial 2010 în Europa, cu o primă escală la Paris, unde va susţine două concerte consecutive, pe 22 şi 23 aprilie, după care, pe 24 va concerta în Bruxelles (Belgia) şi pe 26 în Amsterdam (Olanda). De acolo va pleca spre Puerto Rico, unde va participa şi va cânta, pe 29 aprilie în cadrul ceremoniei prestigioaselor Premii Billboard. Apoi vor mai fi două concerte incluse în turneu mondial, pe datele de 1 şi 2 mai, în San Antonio şi San Diego.

Turneul spaniol, pe de altă parte, va începe din nou în regiunea sa natală, şi anume, pe 28 mai va avea loc primul concert în Plaza de Toros din Roquetas de Mar (Almeria). Ziua următoare va susţine un concert în Valladolid, în cadrul festivalului „Valladolid Latino”. În Spania mai sunt confirmate până acum concerte în San Sebastian (4 iunie), Barkaldo-Bilbao (5 iunie), Barcelona (18 iunie), Madrid (24 iunie) şi Atarfe-Granada (23 iulie).

sursa articol: www.davidbisbalfanclub.ro

(Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest blog este interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului)

2 răspunsuri to “David Bisbal incepe turneul mondial „Sin Mirar Atras 2010””

  1. Georgi Says:

    Gran artista este hombre, esperamos un conci tambien a Rumaniaa y ver otras fechas a Espana, para acompanarle en la gira. RumaniaSiemrpeConDavidBisbal.

  2. Drusk33 Says:

    RUMANIA TE ESPÈRA!!ESTOY segura que Rumania tarde o temprano aparecerá en tu agenda..te queremos


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: