BISBAL, PROTAGONISTUL GALEI PREMIILOR CADENA DIAL, ÎN SANTA CRUZ DE TENERIFE‏


Artistul a primit premiul pentru albumul său “Sin Mirar Atrás” şi a interpretat noul său single “Mi Princesa” pe scena teatrului din Tenerife.

Teatrul din Santa Cruz de Tenerife a avut parte de o noapte spectaculoasă de stele şi premii cu ocazia galei Premiilor Cadena Dial care recompensează anual meritele celor mai cunoscuţi artişti spanioli. Câteva din momentele cele mai strălucite ale serii l-au avut ca protagonist pe David Bisbal, care înainte de eveniment declara: “este minunat să-i reuneşti în acest eveniment pe toţi marii artişti naţionali şi internaţionali care cântă în limba spaniolă”.

David Bisbal şi-a făcut apariţia la finalul galei, moment în care publicul l-a aplaudat foarte sonor, pentru ca mai apoi să amuţească profund, la începerea piesei sale, “Mi princesa”, pe care a interpretat-o acompaniat doar de o chitară acustică şi care reprezintă cel de-al doilea single de pe albumul “Sin mirar atrás”, “o baladă diferită de cele de până acum”, după spusele cântăreţului. Talentul şi pasiunea interpretării lui David Bisbal au fost recompensate de căldura publicului, ale cărui aplauze au inundat sala.

Tradiţionala gală anuală a Premiilor Cadena Dial a fost transmisă de către 1.090 posturi radio din Spania şi America. Postul de radio de muzică în limba spaniolă are o audienţă zilnică de două milioane de ascultători în Spania.

Din insula Tenerife David Bisbal se întoarce pe continentul american pentru a continua turneul său mondial “Sin mirar Atrás 2010”, având concerte azi, 13 februarie, în Orlando, iar mâine, 14 februarie în Miami, ambele locaţii aflându-se în statul Florida din SUA.

Foto: Jesús Bilbao

sursa articol: www.davidbisbalfanclub.ro

(Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest blog este interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului)

2 răspunsuri to “BISBAL, PROTAGONISTUL GALEI PREMIILOR CADENA DIAL, ÎN SANTA CRUZ DE TENERIFE‏”

  1. Drusk33 Says:

    frumoasa premierea am vazut de la inceput pana la sfarsit…frumos frumos frumos….asa a pupat microfonu de mi se facuse pielea de gaina..hhihihih

  2. Monnicka Says:

    Olee! Felicitari lui David! Talentul si vocea sa unica merita toata recunoasterea si aprecierea din lumea intreaga!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: