WAVIN’ FLAG – Nº 1 ÎN ITUNES MEXIC ŞI DISPONIBIL CA SINGLE ÎN SPANIA


 

La mai puţin de 100 zile până la începerea Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud 2010, David Bisbal şi K’Naan sunt implicaţi în Music Fest din cadrul Trophy Tour al Coca Cola în Mexic.

După concertele din Guadalajara şi Monterrey, vineri, 5 martie, artiştii au cântat pe Auditorio Nacional din México DF într-un mare final de petrecere ce i-a avut protagonişti pe aceeasi scenă pe K’Naan şi David Bisbal. Cei doi au cântat împreună Wavin Flag, tema oficială Coca Cola pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud 2010. Piesa a ajuns n.º 1 în iTunes în Mexic, iar în Spania este distribuită deja ca single.

Artistul spaniol, care îşi continuă turneul mondial Sin Mirar Atrás 2010, a aparut săptămâna aceasta în concertele organizate de Coca Cola în oraşele Guadalajara, Monterrey şi Ciudad de México.

Partea de început a concertelor a fost alocată artistului somalez, K’Naan cu o selecţie de cântece din repertoriul propriu urmat de show-urile marca David Bisbal. Artistul spaniol a cântat  acompaniat de toţi muzicienii săi si aşa cum si-a obişnuit publicul  a oferit un show trepidant. Concertele sale  fac parte din turneul  Sin Mirar Atras 2010.

 sursa articolului: www.davidbisbalfanclub.ro

Un răspuns to “WAVIN’ FLAG – Nº 1 ÎN ITUNES MEXIC ŞI DISPONIBIL CA SINGLE ÎN SPANIA”

  1. Georgi Says:

    Cred ca a fost minunat pe scena, de fapt am vazut imagini, dar atmosfera a fost dementiala, as fii vrut sa fiu spectatoare….oleeee….


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: