Succes în inima Europei cu concertele „sold out” din Franţa, Belgia şi Olanda


Parcursul turneului „Sin Mirar Atras 2010” al lui David Bisbal continuă să şteargă frontierele de pe harta lumii. După ce s-a concentrat la începutul anului pe concertele sale în America, turneul mondial al artistului spaniol s-a oprit pe 23, 24 şi 26 aprilie în săli de concerte de renume precum Bataclan din Paris, L’Ancienne din Bruxelles şi Melkweg din Amsterdam. În mai puţin de un an, Bisbal s-a întors la Paris şi Bruxelles, şi s-a prezentat în Amesterdam pentru prima data ca solist. Cele trei concerte i-au adus un succes extraordinar artistului spaniol, care a declarat: „Voi duce în continuare cu multă mândrie originile mele latine în toate locurile în care mi se va permite”. Repertoriul concertelor sale europene a combinat într-un mod echilibrat clasicele „Ave Maria”, „Buleria” sau „Silencio”, cu noile piese incluse pe ultimul său album, „Sin mirar atras”, cum ar fi „Esclavo de sus besos” sau „Mi princesa”.

Actualmente, acest al doilea single se află în Top 10 în ţări ca Mexic, Argentina, America Centrală, Columbia şi Ecuador.

David Bisbal a fost prezent pe 29 aprilie la Gala Premiilor Billboard Latino, care a avut loc în Coliseo din San Juan, Puerto Rico, cu doar o lună înainte de începerea aşteptatului turneu de concerte în Spania. Noua sa serie de spectacole live va debuta pe 28 mai în Plaza de Toros din Roquetas de Mar (Almeria), totalizând 45 concerte confirmate în oraşe precum Barcelona (18 iunie) şi Madrid (24 iunie). Cu câteva zile înainte de începerea turneului său, pe 23 mai, David Bisbal va participa alături de K’Naan la Festivalul „Wetten Dass” al canalului german ZDF, unde va interpreta imnul Coca Cola pentru Cupa Mondială de Fotbal „Africa de Sud 2010”, „Wavin’ Flag”. Megaspectacolul cunoscutului program de televiziune din Germania va avea loc în Plaza de Toros Coliseo Balear din Palma de Mallorca (Spania).

 sursa articol: www.davidbisbalfanclub.ro

Un răspuns to “Succes în inima Europei cu concertele „sold out” din Franţa, Belgia şi Olanda”

  1. Cleo Says:

    Poate se intoarce si in Romania cu turneul SMA, ar fi de vis!
    Si la cat mai multe concerte in Europa!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: