David Bisbal se transformă într-un personaj din Sims 3 în videoclipul noului său single „Sin Mirar Atras”


Prezentarea videoclipului va fi pe 25 mai 2010.

Vi-l puteţi imagina pe David Bisbal transformat într-un personaj din Sims 3? Foarte curând acest lucru va fi posibil datorită acordului de colaborare semnat între Vale Music/ Universal Music Spain şi Electronic Arts pentru realizarea videoclipului noului single al artistului, „Sin Mirar Atras”, în care spaniolul se transformă într-un personaj virtual. Pe lângă titlul noului său single, „Sin Mirar Atras” dă şi numele ultimului său album şi turneului mondial de concerte.

Această colaborare între David Bisbal şi Sims 3 înseamnă uniunea a două din fenomenele tinereşti cele mai importante din ultimii ani în Spania. Cu patru discuri înregistrate şi peste patru milioane şi jumătate de exemplare vândute în Spania şi America, în plus 33 discuri de platină şi 15 de aur, David Bisbal a devenit unul din cei mai reprezentativi artişti din Spania şi chiar pe plan internaţional graţie melodiilor sale romantice precum şi ritmurilor alerte şi tipice spaniole.

În urmă cu zece ani s-a lansat pe piaţă Sims, un joc video de computer care le permitea tinerilor să creeze un cartier format din persoane simulate (Sims) şi să le controleze vieţile. Acest simulator social a luat întreaga lume prin surprindere devenind jocul PC cel mai bine vândut de la lansarea sa şi rămânând pe primul loc la vânzări pe parcursul ultimilor zece ani, depăşind 100 milioane de unităţi vândute pe plan mondial. Din anul 2000 şi până acum s-au lansat, pe lângă original, încă şapte discuri de expansiune, acestea fiind traduse în peste 17 limbi şi vânzând peste 54 milioane de unităţi în toată lumea şi peste un milion în Spania. În septembrie 2004 s-a lansat pe piaţă o nouă generaţie a acestui fenomen social, Sims 2, care foarte rapid a devenit în jocul video de PC care s-a vândut cel mai rapid din istorie. În iunie 2009 s-a lansat versiunea cea mai actualizată, Sims 3, care continuă să fie un fenomen social şi unul de vânzări.

 sursa articol: www.davidbisbalfanclub.ro

 

3 răspunsuri to “David Bisbal se transformă într-un personaj din Sims 3 în videoclipul noului său single „Sin Mirar Atras””

  1. Micha Says:

    De abia astept noul videoclip cu David! Sin Mirar Atras e piesa mea favorita de pe ultimul album! Mi se pare ingenioasa ideea realizarii clipului computerizat/animat! Pe cand un clip in format 3D?! 🙂

  2. Ira Says:

    Ce tare!:) Desi nu prea i-au iesit bine buclele:)) Asteptam cu nerabdare videoclipul!!

  3. drusk33 Says:

    abia ast sa vad videoclipul..la ora 6 dupa amiaza il putem vedea…yuhu…besos..os quiero


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: