Achizitionare cd/dvd David Bisbal de pe niche records


Stim ca fiecare dintre noi ne doream si ne intrebam cum putem achizitiona din Romania CD-urile sau DVD-urile cu muzica lui David. Nu de putine ori aceste intrebari le-am primit din partea voastra atat la intalnirile organizate de catre fanclub, pe forum dar si in mail-urile primate din partea voastra.

Si pentru ca atunci cand iti doresti cu adevarat ceva bun acel lucru se intampla, venim cu o veste catre voi: acum acest lucru este posibil!

Tot ce ai de facut este sa accesezi site-ul www.nicherecords.ro
Vestile bune nu se opresc aici! Va informam ca membrii fan clubului oficial „Siempre con David Bisbal” Romania beneficiaza de un discount de 10% din pretul produsului achizitionat (atentie! Discountul viseaza doar achizitia de produse David Bisbal)
Cum se comanda? Acceseaza site-ul www.nicherecords.ro pornind de pe bannerul postat pe prima pagina  a  site-ul nostru www.davidbisbalfanclub.ro  sau direct din sectiunea DISCOGRAFIE (sub fiecare album gasiti link-ul aferent produsului respectiv), si comanda produsul dorit respectand pasii indicati pe site pentru comenzi. Nu uita sa specifici atunci cand faci comanda ca esti membru fanclub oficial „Siempre con David Bisbal Romania”.
Dupa ce trimiti comanda te rugam sa ne anunti si pe noi pe forumul fan clubului sau la adresa de mail bisbalfanclub_rumania@yahoo.com. In cazul in care un anumit produs discografic db nu se regaseste pe site te rugam sa ne anunti. Conducerea site-ului nicherecords.ro ne-a asigurat ca in curand vor avea afisate toate albumele lui David.

Speram ca vestea v-a bucurat si sa nu uitam:  Spune NU pirateriei! Pentru David si pentru noi ca simpli fani sunt importante vanzarile legale din Romania.

Reclame

3 răspunsuri to “Achizitionare cd/dvd David Bisbal de pe niche records”

  1. Monnicka Says:

    Suuuuupeeeeeer! De cand astept ca noul album SMA sa poata fi achiitionat si de pe piata romaneasca! In sfarsit acum acest lucru e posibil! Multumiri fanclubului oficial Siempre con DB Rumania si celor de la nicherecords!!!

  2. drusk33 Says:

    inca un pas inainte facut de toata equipa fanclubului..felicitari ptr reusita..multumiri si niche records…yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Tanya Says:

    Super veste!!!!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: