11.10.2010 – Peste 100.000 persoane din 77 ţări au urmărit concertul istoric al lui DAVID BISBAL din Zaragoza


Peste 100.000 utilizatori de din 77 ţări diferite au urmărit simultan primul concert al lui David Bisbal transmis sâmbătă pe Internet prin intermediul www.davidbisbal.com şi paginii sale de Facebook.


Evenimentul a fost trending topic în Spania pe Twitter cu #bisbalendirecto. Hashtag-ul a avut o medie de 840 tweet-uri pe oră (un tweet la fiecare 4 secunde), generându-se peste 1.500 menţiuni în mai puţin de două ore.
Mesajele trimise către contul de Twitter  al lui David Bisbal au avut o medie de 2.165 tweet-uri pe oră (unul la fiecare secundă şi jumătate).

Concertul pe care David Bisbal l-a transmis sâmbătă seară în direct pe site-ul lui oficial şi pe Facebook de la Sărbătorile Pilar din Zaragoza (Spania) a fost urmărit de peste 100.000 persoane din 77 ţări diferite. Ţările cu cele mai multe conexiuni au fost Spania (53,70%), Argentina (7,02%), Venezuela (6,10%), Mexic (3,52%) şi SUA (2,23%). De asemenea au accesat transmisia persoane din toate ţările din America Latină, precum şi din Rusia, Israel, Portugalia, Germania, Franţa, Italia, Belgia, România, Croaţia, Ungaria, Lituania, Arabia Saudită, Africa de Sud şi India.

Cei care au asistat în direct la concert prin Internet au cântat în cor piesele lui David Bisbal şi au comentat în direct prin sistemul de comentarii al Facebook. David Bisbal s-a adresat publicului său virtual înainte de începerea concertului şi de mai multe ori în timpul spectacolului, salutând toate ţările din care erau persoane prezente la show. Concertul a durat două ore şi un sfert.

Sursă: http://www.davidbisbalfanclub.ro

 

6 răspunsuri to “11.10.2010 – Peste 100.000 persoane din 77 ţări au urmărit concertul istoric al lui DAVID BISBAL din Zaragoza”

 1. Georgi Says:

  A doua oara in viata mi s-a implinit visul, ma uit in poza si nu imi vine sa cred, am fost acolo si nu numai, am fost langa el, minunat, de vis, nu am cuvinte. Minunat ca au putut vedea atatia oameni live, foarte tare.

  Gracias David que existes y gracias que nos recibistes a verte y sentir todo lo alto, gracias por llenar nuestras corazones de tanto amor, nuestro cuerpo de tanta energia y nuestro ser con tatna sensibilidad. Te quieremso guapo, RumaniaSiempreContigo, te esperamos aqui.

 2. Monnicka Says:

  Otro sueño hecho realidad. Gracias a mis niñas del club por todo su apoyo y su trabajo; gracias a David por el recibimiento y por todo su cariño.

 3. dumitru neluta Says:

  Multumesc David pentru acest concert.Cu toate ca nu am fost acolo ( te-am urmarit pe internet ), am fost alaturi de tine cu sufletul.Un concert extraordinar!Te astept sa revii in Romania si atunci sper sa pot veni sa te vad in direct(la primul concert nu am putut ajunge, si-mi pare foarte rau).

 4. mihnuta Says:

  A fost minunat sa retraiesc emotiile concertului -avand in vedere ca am fost la Barcelona pe 18 iun. special pentru concertul lui David
  A fost la fel de fresh, de minunat, de frumos – David
  Pot sa spun din toata inima -ca noi fanii romani -pe 11 dec la concertul de la Sala Palatului- nu am fost mai prejos decat publicul spaniol
  Imi doresc din tot sufletul sa vad pentru a-3-a oara concertul Sin Mirar Atras aici in Romania
  MULTUMESC DAVID CA AI INTRAT IN VIATA MEA SI IMI ADUCI ATATA EMOTIE SI BUCURIE
  BESOS!!!!!!!

 5. Cleopatra Says:

  Off ce pacat ca nu am putut urmari concertul, nu am fost in tara. A fost o idee super de a transmite concertul live!!

 6. Georgi Says:

  MIra mi manita donde estaba……hay que loca, imi venea sa il iau de rulos, doamne m-am abinut cu fffff greutate;))) lo amo, que hago? besitos


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: