David Bisbal – cap de afis al concertului „MTV DAY”


Pe data de 6 noiembrie, artistul spaniol va incheia cu prestatia sa concertul gratuit organizat de MTV pentru a sărbători în stil mare o nouă ediţie a Săptămânii MTV Madrid 2010.
Conform unui comunicat de presa al MTV din data de 29 octombrie 2010, MTV Spania a confirmat numele artistilor prezenti la „MTV Day 2010”, eveniment din cadrul Saptamanii MTV Madrid 2010 – o serie de evenimente gratuite ce preceda Gala de decernare a Premiilor MTV 2010, ce va avea loc pe 7 Noiembrie la Madrid. Astfel, David Bisbal, Fangoria, Butterfly Effect şi 84 vor canta pe o scena situata într-un cadru foarte special, într-unul din locurile emblematice ale oraşului Madrid, Puerta de Alcalá.

Sâmbătă 06 noiembrie, weekend-ul va incepe cu sarbatorirea MTV Day în Puerta de Alcalá – un eveniment gratuit în aer liber la care si-au confirmat participarea cei mai buni artisti spanioli, ale caror nume vi le facem cunoscute deja: 84, Butterfly Effect, Fangoria şi David Bisbal. Concertul „MTV Day” va fi difuzat in acea seara pe MTV la ora 20:00, ora Spaniei.

Raffaele Annecchino, SVP, General Manager MTV Networks Iberia afirma: ” Puerta de Alcalá este o scena uimitoare şi o sursă de inspiraţie pentru artişti, pentru a-si demonstra creativitatea şi pasiunea pentru muzica in fata lumii intregi. Aşteptăm cu nerăbdare să sărbătorim această experienţă unică pentru orice iubitor de muzică într-un oraş istoric cum este acesta.”

Organizarea „MTV Day” în Madrid şi a Premiilor MTV 2010 va fi posibila datorită unui acord între Turespaña (Ministerul Industriei, Turismului şi Comerţului), Madrid Turismo (Comunitatea din Madrid) şi Promoción Madrid (Municipalitatea din Madrid) şi MTV, ce va permite Madridului şi Spaniei sa-si promoveze imaginea internationala in fata a milioane de oameni din întreaga lume.

David Bisbal, artistul spaniol cu cel mai mare succes pe plan international din ultimul deceniu, a publicat până în prezent patru albume de studio, cu care a depasit 4.5 milioane de albume vândute în întreaga lume. În plus, toate piesele sale au fost No. 1 atat în vânzările din Spania cat şi in America. Incepand cu anul 2002, anul debutului sau, a oferit patru turnee mondiale si peste 400 de concerte în lumea intreaga. Industria muzicala a recunoscut cariera sa de succes cu peste 50 de premii internationale inclusiv Grammy Latino, iar cu ultimul sau proiect a obtinut in Statele Unite premiul „El Español Universal de las Artes¨. David Bisbal va încheia acest an 2010 cu un total de 100 de concerte oferite in cadrul turneului sau mondial ¨Sin Mirar Atrás Tour 2010¨, în ţări precum Spania, Statele Unite ale Americii, Mexic, Argentina, Columbia, Chile, Venezuela, Franţa, Olanda şi Belgia, printre altele.

sursa: davidbisbalfanclub.ro

Un răspuns to “David Bisbal – cap de afis al concertului „MTV DAY””

  1. Monnicka Says:

    Oleee! Nuestro Davilico no podia faltar a un evento como ese! Sper ca si MTV Romania sa difuzeze concertele de sambata, de MTV Day.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: