David Bisbal a fost vedeta evenimentului „MTV Day 2010”


Prestatia artistului spaniol David Bisbal a marcat finalul concertului grandios organizat de MTV Networks în monumentala Puerta de Alcalá din Madrid, in fata a mai mult de 100.000 de persoane şi o audienţă de milioane de oameni prin intermediul MTV.

Sambata, 06 noiembrie a.c., David Bisbal a fost vedeta celui mai important eveniment muzical al anului în Europa, care a avut loc in Puerta de Alcalá din Madrid, unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale Madridului in întreaga lume. Centrul istoric în sine a devenit capitala mondiala a muzicii pentru mai multe ore. Concertul gratuit în aer liber organizat de MTV Spania în unul din monumentele simbolice ale capitalei Spaniei, cunoscute la nivel mondial, a atras o mulţime de peste 100.000 de persoane, conform organizatorilor şi oficialilor orasului.

David Bisbal a acaparat toata energia publicului interpretand o mare parte din repertoriul de pe ultimul sau album „Sin mirar atrás” dar şi marile hituri ale carierei sale discografice. Artistul, care a impresionat pe uriasa scena dominata de către monumentul inaugurat de catre regele Carlos III în 1788,  a oferit sutelor de mii de oameni o noapte de neuitat,  o noapte istorica.

In ziua decernarii premiilor MTV (7 noiembrie 2010) David Bisbal a fost unul dintre putinii,  dar printre cei mai de seama reprezentanti de origine latina prezenti la decernarea Premiilor europene MTV.

La o zi dupa ce a „incendiat” Puerta de Alcalá cu show-ul sau live, in fata a mai mult de 100.000 de oameni, care inca rasuna pe strazile din Madrid,  artistul originar din Almeria a urcat pe scena la MTV EMA pentru a inmana,  alaturi de modelul Kelly Brook, premiul pentru Best Music Video, premiu ce a fost castigat de Katy Perry.

Se estimează că Premiile MTV EMA au fost vizionate de către mai mult de 500 de milioane de oameni din întreaga lume.

Săptămâna viitoare David Bisbal va pleca in America pentru a-si onora angajamentele promotionale din Statele Unite, urmand sa initieze apoi si turneul „Más que 2” din Mexic alaturi de artistul portorican Luis Fonsi.

sursa: http://www.davidbisbalfanclub.ro

Un răspuns to “David Bisbal a fost vedeta evenimentului „MTV Day 2010””

  1. Georgi Says:

    David oricum este pt noi cea mai mare vedeta, asa ca nu este o noutate, numai ca a mai dovedit icna o data calitatile lui si imi pare rau ca nu am putut fii acolo sa il aud live. MUltumesc pt articol drag Fan CLub.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: