David Bisbal – „Tú y Yo” – nou album si debut pe marile ecrane!


David Bisbal a trait luni, 17 martie, o noapte plina de emotii in Plaza de Callao din Madrid, fiind protagonistul unei premiere in stil pur hollywoodian, in timpul prezentarii noului sau album, „Tú y Yo” (Tu si Eu), si a debutului sau pe marele ecran cu filmul de mediu-metraj cu acelasi nume.

In cadrul evenimentului ce a fost transmis in direct prin intermediul paginii web oficiale a artistului davidbisbal.com, David a interpretat live patru piese de pe noul album ‘Tú y Yo‘ (Tu si Eu), ce da titlul si filmului a carui premiera a avut loc pe 20 martie in cinematografele spaniole, ‘Sí pero no‘, ‘No Amanece‘ si single-ul de succes ‘Diez Mil Maneras‘, cu care a obtinut No. 1 pe iTunes in scurt timp de la lansare si care se mentine in fruntea topurilor din Spania si America Latina de mai bine de 9 saptamani consecutive.

1175433_516077978510169_555518499_n (1)

Acesta este al cincilea album de studio al artistului spaniol originar din Almería dupa „Corazón latino” (2002), „Bulería” (2004), „Premonición ” (2006) si „Sin mirar atrás” (2009).

David s-a bucurat de o adevarata baie de multime și a fost aclamat de mii de fani la sosirea sa la teatru, unde a fost imbratisat de catre numeroasele personalitati prezente, printre care si colegii sai de platou, actorii María Valverde, Barbara Goenaga, Cristian Valencia si regizorul Kike Maíllo.

David Bisbal, protagonistul uneia dintre cele mai de succes cariere din ultimul deceniu in muzica spaniola, si-a demonstrat popularitatea in debutul pe marele ecran, inconjurat de peste 100 de jurnalisti, numeroase personalitati din shwobiz si fanii prezenti la premiera in emblematica Plaza de Callao din Madrid.

Filmul de mediu-metraj „Tú y Yo„, o comedie romantica de 54 de minute, avandu-i in rolurile principale pe David Bisbal si Maria Valverde, ce va fi difuzat in peste 70 de cinematografe din toata Spania, va fi disponibil in format dvd pana la sfarsitul acestui an.

Noul album „Tú y Yo„(„Tu si Eu”), cu un nou sound pop electronic, este un tribut adus publicului sau, care i-a fost mereu aproape si l-a susținut de-a lungul celor doisprezece ani de cariera, si a fost pus in vanzare pe data de 18 martie, fiind deja disponibil si pe iTunes Romania.

Cu peste cinci milioane de discuri vândute, 60 de albume de aur și platina, 5 turnee internationale si peste 600 de concerte din intreaga lume, David Bisbal porneste acum intr-o noua aventura prin Argentina, Chile, Uruguay, Mexic, Ecuador, Spania, Columbia, Venezuela, SUA, Canada, Franța si Marea Britanie, un turneu mondial ce a inceput pe data de 21 martie in San Luis, Argentina.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: