Lansare single “Esclavo de sus besos” la radio


La inceputul acestei saptamani a avut loc lansarea oficiala a primului single Esclavo de sus besos. Se poate asculta la toate posturile importante de radio din Spania si America Latina. David Bisbal revine in forta cu o melodie ritmata dar in acelasi timp romantica.

Tema a fost compusa de mexicanul Armando Ávila si a fost aleasa pentru a reprezenta cel de-al patrulea album din cariera artistului spaniol intitulat ¨Sin mirar atrás¨ (Fara a privi inapoi).

Fara urma de indoiala acest album va contine toate ingredientele necesare pentru a deveni un real succes international. Lansarea acestuia va avea loc la nivel mondial pe 20 octombrie urmand apoi un lung turneu de promovare.

 

Desi au trecut doar 3 zile de la lansarea oficiala piesa „Esclavo de sus besos” se afla pe locul 1 la descarcarile digitale pe Itunes.

Dupa succesul avut in 2002 cu primul disc solo Corazón Latino, David Bisbal continua cu Bulería in 2004 si Premonición (2006). Cu toate ca pregatirea la noul album a durat 3 ani, in tot acest timp artistul a fost tot timpul prezent pe scena, sustinand concerte in mai multe tari din Europa si America Latina.

Primul concert live sustinut in România a avut loc la Sala Palatului anul trecut pe 11 decembrie unde fanii s-au putut bucura din plin de melodiile sale.

Articolul poate fi gasit si pe site-ul Muzica.ro:

http://www.muzica.ro/stire/5298/Lansare-single-Esclavo-de-sus-besos-la-radio.html

 (Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest blog este interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului)

6 răspunsuri to “Lansare single “Esclavo de sus besos” la radio”

  1. Micha Says:

    Multumim ptr stire! Asteptam cu nerabdare lansarea single-ului! Piesa suna excelent. Asteptam sa apara acum si videoclipul! Gracias!

  2. Tanya Says:

    Gracias!!!!Melodia este superba iar albumul va fi senzational.David este un profesionist desavarsit!!!Sa speram ca melodia va fi auzita si in Romania iar David va sustine aici un nou concert!!!!

  3. Ioana Says:

    Multumesc pentru stire. Single-ul are un sound nou, foarte pop, original, sper sa il pot asculta si la posturile de radio de la noi.

  4. MirelaB Says:

    Super articol!
    Deja ma gandesc ca voi fi intr-un taxi iar la radio voi asculta noua melodie. O sa ma plimb pana o ascult pe toata si il voi ruga pe sofer sa dea la maximum 🙂
    Bineinteles, asta pana voi fi la volanul proriei masini si cu intregul album sa cante la nesfarsit.
    Oleee David!

  5. irina alexia Says:

    Multumesc pt. stire…..melodia este incantatoare…astept momentul cand David Bisbal va fi difuzat in heavy rotation si pe radiourile din Romania , pt. ca are fff. multi fani adevarati.

  6. Angela Says:

    Multumim pentru stire …melodia este absolut superba si hipnotizanta~


Lasă un comentariu